Publicerad: fredag, 20 augusti, 2010 - 22:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: IFK förlorade mot Jaro

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade fredagskvällens ligamatch i Jakobstad mot Jaro med 0-2. Jaro spelade ut IFK under långa stunder, och efter 13 minuter kom 1-0 efter en riktig upprullning av IFK:s försvar. Tre minuter senare ökade Jaro på ledningen efter att IFK-backen Medoune Gueye missade att nicka bort en utspark från Jaros målvakt. I den andra halvleken tog IFK över en aning spelmässigt, men lyckades inte skapa några heta chanser. IFK ligger kvar på elfte plats i tabellen med 21 poäng. Nästa match för IFK är borta mot HJK nästa måndag, den 30 augusti. Den matchen direktsänds här i Ålands Radio.