Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 januari, 2011 - 11:39Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Boman och Carlsson förstärker JIK

Volleyboll: Fredrick Boman och Kim Carlsson förstärker Jomala när laget i helgen spelar de två första matcherna i vårettan nord-östra. Den nybildade serien består av de lagen som spelade i division ett norra respektive östra i höstas och som inte steg till allsvenskan. På lördag klockan 15.00 spelar Jomala hemma mot Vingåker och på söndag samma tid väntar hemmamatch mot Norrköping. Det är ett skadefritt Jomala som tar sig an utmaningen att nå superettan, när serierna görs om till hösten. De tre bästa lagen från vårettorna kommer i höst att bilda en egen serie med övriga allsvenska lag under namnet superettan. - Vi ser fram emot två tuffa matcher i helgen. Båda är jätteviktiga! Ska vi satsa på Superettan så skall vi ha två segrar i helgen, annars blir det svårt, låter lagledaren Erik Viktorsson hälsa till klubbens programblad.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »