Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 20 januari, 2011 - 10:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Hakas Toni Lehtinen till IFK

Fotboll: Den 26-årige anfallaren Toni Lehtinen från finska ligaklubben Haka har skrivit på för IFK Mariehamn. Han är en etablerad ligaspelare och har tre gånger varit näst bäste målgörare i ligan. I Haka har Lehtinen gjort 50 mål på 130 matcher, och han har dessutom spelat tre landskamper. Han har också varit proffs i både Grekland och Schweiz. -Det här är en kanonförstärkning för IFK. Med Toni i laget har vi nu gjort klart den offensiva besättningen i form av anfallare, och den är mycket stark, säger IFK Mariehamns klubbdirektör Peter Mattsson. IFK Mariehamn hoppas också inom kort kunna skriva kontrakt med de båda mittfältarna Hendrik Helmke och Luca Bellisomo som testspelat den senaste veckan. IFK har även inlett diskussioner med en mycket meriterad mittback, men Peter Mattsson tror att det kan dröja ännu någon vecka innan han vet om det blir någon affär i det fallet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »