Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 25 januari, 2011 - 10:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Brasiliansk mittback till IFK?

Det kan vara en Brasilienfödd mittback som spelat i två spanska klubbar, i en slovensk och nu senast på Cypern, som är på väg till IFK Mariehamn. Enligt spekulationer på supporterklubben GMM:s hemsida rör det sig om den 26-årige Fernando de Abreu. Han passar in på den beskrivning som klubbdirektör Peter Mattsson gav i sitt pressmeddelande i går. Men något namn vill Peter Mattsson inte kommentera i dag. -Jag säger ingenting om något namn. Men vi hoppas fortfarande att vi kan presentera den nye mittbacken i slutet på veckan, beroende på hur resplanerna fungerar, säger han. Slutförhandlingarna med den tyske mittfältaren Hendrik Helmke, som testat med IFK den senaste tiden, pågår just nu och redan i dag kan det kontraktet bli klart.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »