Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 28 januari, 2011 - 08:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Brasiliansk mittback<br>klar för IFK Mariehamn

Fotboll: Som vi berättade redan i går är det den 26-årige brasilianaren Fernando de Abreu Ferreira som blir IFK Mariehamns nya mittback. Han kommer närmast från spel i Cyperns högsta liga, men har också spelat i Racing Santander i den spanska ligan, och även funnits med i Atletico Madrids B-lag. Bara några timmar efter att Ferreira anlände till Åland i går presenterades han på en presskonferens som IFK Mariehamns nyförvärv. Klubbdirektör Peter Mattsson var nöjd: -Som vi har hört av våra referenser och sett på TV så har Ferreira en aggressiv försvarsstil, en bra teknisk förmåga och är bra i luften. Jag känner att han är en ödmjuk person, och det är viktigt för familjeklubben IFK, säger Peter Mattsson. Tidigare i veckan kom det fram i media, efter ledtrådar som Peter Mattsson gett, att det var Ferreira som var IFK:s nye mittback. Det var ett medvetet val från IFK:s sida för att få mer publicitet medger Peter Mattsson. Redan i går kväll debuterade Ferreira för sin nya klubb. Han spelade hela matchen när IFK Mariehamn besegrade Hammarlands IK med hela 9-0.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »