Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 28 februari, 2011 - 07:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Bara tio kom till krismötet<br>men Lemlands uf läggs inte ner

Endast omkring tio personer kom till Lemlands Ungdomsförenings krismöte i ungdomslokalen Valborg i går kväll, detta trots att ordföranden Christian Johansson slagit larm och skickat inbjudan till alla hushåll i Lemland. De senaste åren har varit kämpiga för Lemlands UF eftersom få ungdomar velat engagera sig i ungdomsföreningsarbetet, och följden har blivit att verksamheten krympt till ett minimum. Men det här är en negativ trend som visar sig i de flesta ungdomsföreningar på Åland just nu. Det som de flesta deltagarna var överens om på mötet i går kväll var att Lemlands UF:s samarbete med kommunen bör bli bättre och att ungdomslokalen Valborg bör renoveras. Kanske kommer ungdomsföreningen att satsa på teater i höst, och någon risk för att föreningen läggs ned finns inte.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »