Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 22 mars, 2011 - 12:04Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Jomala IK överklagar inte<br>ska nå elitserien via förhandling

Volleyboll: Jomala IK kommer inte att överklaga svenska volleybollförbundets beslut att klubben inte får dispens för spel i den svenska elitserien. I stället ska man försöka förhandla sig fram till en speciallösning som ändå ska möjliggöra spel i elitserien. Den vägen enades Jomala IK:s styrelse om vid sitt möte i går kväll. -Vi tror inte att det är en framkomlig väg att skicka in ännu ett papper, utan tror att det är bättre sätta sig ner vid ett bord och prata om saken, säger Torsten Wikstrand, viceordförande i Jomala IK:s volleysektion. Jomala IK:s damer blev tvåa i allsvenskan och kvalificerade sig sportsligt för spel i elitserien, men förbundet sa alltså nej med motiveringen att utländska lag inte kan vara med och kämpa om ett nationellt mästerskap.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »