Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 2 april, 2011 - 12:11Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Fortsatta problem för Seglingefärjan

Det är fortsatt besvärligt för Seglingefärjan att ta sig fram i packisen som pressats in med sydvindarna. Det säger färjföraren Tommy Karlsson. På lördagen tog överresan 15-20 minuter mot normala fem, men hårdare vindar har utlovats och då kommer läget att förvärras befarar han. I och med att isen norr om färjfaret ligger fast kan isflaken söderifrån inte driva vidare utan packas kring färjan, som är för liten för att kunna bryta sönder dem.- Vi försöker köra en gång i timmen, och anpassar oss till Alfågelns och tvärgående linjens avgångar. Vi har uppmanat ortsborna att beräkna en halvtimme extra restid för säkerhets skull, säger Tommy Karlsson som tror att problemen kommer att fortsätta fram till påsk om den sydliga vindriktningen håller i sig.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »