Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 16 maj, 2011 - 15:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

PAF förnekar mörkade siffror

Ålands penningautomatförening, PAF, och dess bolag har svängt på utvecklingen sedan andra halvåret i fjol och skall fortsätta ge ett överskott till landskapets kassa. Det var budskapet från koncernens ledning vid stämman i dag. Styrelsens ordförande, Jarl Danielsson, var upprörd över anklagelserna på Ålandstidningens ledarsida nyligen att bolaget mörkar dåliga siffror.- Vår vd Anders Ingves anklagades ju för att ljuga, men vi har varit öppna med våra siffror som visar att det svängt för PAF, säger Jarl Danielsson.Anders Ingves själv tackade personalen som lyckats svänga på utvecklingen. Bland annat har kostnadsmedvetenheten ökat. Han gläder sig också över att man i Sverige nu öppnat för ett system med spellicenser för flera bolag, istället för att hålla fast vid monopolet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »