Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 20 maj, 2011 - 08:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Stort ungdomsläger i Geta

Den här veckan pågår samarbetslägret Baltic Week Camp i Dånö i Geta. Det är ett läger som ordnats i 20 år med skolelever i åldrarna 14 till 18 år från länderna kring Östersjön. Även lärare följer med på lägret, och i år kommer deltagare från Tyskland, Litauen, Lettland, Estland, Sverige och Finland. Det här är andra gången som Åland står som värd för lägret, och lägerkoordinatorn Karsten Steiner från Godby högstadieskola berättar att nytt för i år bland annat är att temat på lägret är mer fokuserat, denna gång kring miljöfrågor. Lägerdeltagaren Johan Cedergren, som är lärare på Rodengymnasiet i Norrtälje säger att lägret handlar om att växa som människa och om nätverkande och skapande av kontakter som varar livet ut.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »