Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 24 maj, 2011 - 08:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Arkitektkontor och café på Lappo

-Arkitektkontor och café! Det ska Lappo gamla butiksfastighet förvandlas till. Arkitekt Kaisa Hamido är, tillsamans med sin elvaårige son Otto, sedan ett år tillbaka skärgårdsbor och innehavare av butiksfastigheten. -Genast jag såg huset visste jag att det var det jag ville ha, säger Kaisa Hamido som insett att det tar tid att rusta upp huset. Avsikten var att caféet skulle öppnas redan i sommar men just nu ser det ut som att det inte blir klart förrän till nästa sommar. Även om renoveringen tagit så mycket tid att Kaisa Hamido inte hunnit med några arkitektuppdrag är hon nöjd över att ha flyttat till skärgåden.-Jag har velat flytta till skärgården och det är viktigt att få glädje av det man gör, säger Kaisa Hamido.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »