Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 3 augusti, 2011 - 16:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Bra jordbrukspolitik & social välfärd<br>Viktiga frågor för Ingolf Strand

Bibehållen kommunindelning, och en jordbrukspolitik som är bättre anpassad för de åländska jordbrukarna. Det skulle jordbrukare Ingolf Strand från Isaksö i Geta gärna se efter höstens val. Jordbrukspolitiken tror han dock inte att de åländska politikerna har möjlighet att påverka i någon större omfattning eftersom det mesta av jordbrukspolitiken styrs av EU. Social välfärd för både gamla och unga är en annan fråga han tycker att de åländska politikerna bör lyfta i valet. -På det stora hela är jag ganska nöjd och jag trivs med jordbruket. Och närheten till politikerna på Åland är väldigt positiv, säger Ingolf Strand. Höstens val närmar sig, och de åländska partierna är i startgroparna inför sina valkampanjer. Ålands Radio har intervjuat ålänningar utanför partitopparna om olika politiska områden, och först ut är jordbruket.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »