Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 19 september, 2011 - 12:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

"Sosse-TV blir inte propaganda"<br>hävdar s-ordf Camilla Gunell

-Det finns inga sakliga skäl till att stoppa sändningen av socialdemokraternas samhällsmagasin "Sosse-TV" i Ålandskanalen. Det sade socialdemokraternas ordförande Camilla Gunell vid en presskonferens i dag om den nu omdiskuterade TV-serien. -Våra TV-program är inte public service, men det är inte heller politisk propaganda, säger hon. Camilla Gunell är mycket kritisk till att styrelsen för Ålands Radio och TV blandar sig i den här frågan, eftersom hon anser att Ålandskanalen ska vara öppen för all slagTV-produktion. Socialdemokraterna kommer att fortsätta att färdigställa TV-serien på tre program och räknar med att styrelsen för Ålands Radio och TV låter de partier som vill göra TV-program få göra det.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »