Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 26 september, 2011 - 15:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Stal cigaretter på Rosella

En man häktades i helgen av tingsrätten i Norrtälje misstänkt för häleri eller stöld av mängder av cigaretter i fredags kväll ombord på Viking Lines fartyg Rosella. Det skriver Norrtelje Tidning. Enligt polisen har mannen plockat på sig cigaretter till ett värde av 3.500 kronor i taxfreebutiken på Rosella. Han stoppades utanför kassorna men hävdade då att han inte hade stulit utan köpt cigaretterna i god tro. När färjan lade till i Kapellskär greps han. Mannen häktades i helgen på begäran av jouråklagare som ansåg att det finns risk för att mannen, som inte är svensk medborgare, lämnar landet om han försätts på fri fot. Mannen är i 30-årsåldern och känd av Norrtäljepolisen eftersom han har åkt fast och dömts för liknade brott tidigare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »