Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 29 oktober, 2019 - 15:14Uppdaterad: onsdag, 30 oktober, 2019 - 10:12
  • Tony Jansson blir ny assisterande tränare i Åland United. Arkivfoto: Owe Sjöblom

Jansson blir ny assisterande tränare i ÅU

Tony Jansson blir ny assisterande tränare i Åland United.

Jansson har en lång åländsk fotbollsbakgrund, som spelare har han spelat seriespel som högst i division 2 för IFFK och även gjort inhopp i Ligacupen för IFK Mariehamn genom de dåtida farmaravtalen. Dessutom har han mångårig erfarenhet som tränare, förutom UEFA B-licensen som certifierar honom som assisterande tränare i Damernas Liga. I IFFK fungerade han som assisterande tränare och samma roll har han haft inom A-lagen i Hammarlands IK och IF Fram. På ungdomssidan har Tony Jansson erfarenhet som förbundstränare och tränare för ungdomslag i IFK Mariehamn och FC Åland.

I dag blev det också klart att målvaktstränaren Victor Erikslund fortsätter i samarbete med klubbens andra målvaktstränare Vesa Kumpula.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »