Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 19 januari, 2012 - 07:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Rysk danstrupp imponerade

Rysk balett av hög klass bjöds det på på Alandicas stora scen i går kväll när Young Russian Ballet gästspelade där, ett evenemang som tillkommit på initiativ av den ryske konsuln på Åland. Föreställningen var välbesökt. Ledare för truppen är Anastasia Sverchkova och hon lovordar både scenen och arrangemanget på Åland överlag. -All personal, både teknisk och administrativ fanns på plats när vi började förbereda för föreställningen, säger Anastasia Sverchkova med förvåning i rösten. Under repetitionerna på eftermiddagen fanns elever från Ålands musikinstituts dansgrupper på plats, och de var mäkta imponerade av det då såg. -Det ser så lätt ut när de lyfter benen högt och gör svåra hopp, men det är förstås inte lätt, säger Ella Enqvist i Musikinstitutets dansgrupp.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »