Publicerad: lördag, 5 maj, 2012 - 21:36Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK vann mot VPS

Fotboll: IFK Mariehamn vann i lördags i Vasa med 2-1 mot VPS. Efter en mållös första halvlek var det VPS som tog ledningen i 70:e minuten genom Jarno Parikka. IFK kvitterade tolv minuter senare genom Kristian Kojola och i 86:e minuten fastställde Petteri Forsell slutresultatet 2-1 till Mariehamn. -Laget visade en otrolig moral. Trots att vi precis hade kvitterat så var vi inte nöjda utan öste på. Vi hade betydligt mer boll än VPS i första halvlek, men kom inte till avslut. Vi var bättre än VPS så det kändes bra att få vinna matchen, säger IFK Mariehamns tränare Pekka Lyyski. IFK ligger femma i tabellen med åtta poäng på fem matcher. Nästa match är på söndag hemma mot FC Lahti.