Publicerad: måndag, 21 maj, 2012 - 21:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK vände mot Inter

Fotboll: IFK Mariehamn stod för en mäktig vändning när laget vann över de tidigare serieledarna FC Inter med 2-1 på hemmaplan. Gästerna gick till ledningen i slutet av första halvleken genom Irakli Sirbiladze. Med elva minuter kvar av ordinarie tid så kvitterade CH Jagne framspelad av Petteri Forsell och i den 90:e minuten kunde Ermin Gadzo trycka in segermålet efter kaos i Inters straffområde efter en hörna.IFK går nu upp på fjärde plats i tabellen med 14 poäng. Nästa match spelas på torsdag och då är det det andra Åbo-laget TPS som kommer på besök.