Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 24 maj, 2012 - 22:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Födelsedagsbarn IFK:s segerskytt

Fotboll: I måndags besegrade IFK Mariehamn Inter, och på WHA i går kväll blev det en om möjligt ännu mer dramatisk match när IFK mötte det andra Åbo-laget TPS. Ytterligare en makalös vändning från 0-1 till 2-1 på övertid. Och segerskytt var matchdagens födelsedagsbarn Mattias Wiklöf som fick publikens hyllning efter slutsignalen. -Plötsligt insåg jag att jag var den som nådde högst på Petteris frispark. En härlig känsla, vilken moral vi har i det här laget, jublade Mattias Wiklöf, som blev 33 år i går. TPS tog ledningen i den 34:e minuten, men Petteri Forsell kvitterade strax före halvtidsvilan på en straff som han ordnade själv genom ett inbrott i straffområdet, varefter han fälldes av en motståndarförsvarare. IFK befäste sin fjärdeplats i tabellen inför veckans tredje match som blir borta mot Jaro på söndag. Den matchen har Jakobstads-laget placerat i grannstaden Karleby, Pekka Lyyskis, Petteri Forsells och Patrik Byskatas hemstad. De räknar med stöd för IFK på läktarna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »