Publicerad: tisdag, 29 maj, 2012 - 22:15Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK dam ute ur cupen

Fotboll: IFK Mariehamns damer förlorade mot Kokkola F10 med klara 1-8 i åttondelsfinalen i finska cupen. Men det började bra för IFK som tog ledningen efter åtta minuter när Lisa Klingberg satte bollen i mål efter ett friläge. Ledningen höll i elva minuter och på stopptid i den första halvleken gjorde KF10 sitt andra mål. I den andra halvleken var det gästerna för hela slanten och målen trillade in med jämn takt. Noteras kan att Grace Okonkwo gjorde fyra mål och Viktoria Byskata gjorde två mål. Viktoria är lillasyster till Patrik Byskata i IFK Mariehamn.