Publicerad: söndag, 10 juni, 2012 - 14:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

HIK förlorade och vann

Fotboll: Efter fyra raka förluster i division 4 lyckades Hammarlands IK vinna mot SCR med 3-2 på söndagsförmiddagen på Hammarvallen. Gästerna tog ledningen efter en kvart men HIK kvitterade bara ett par minuter senare och innan halvleken var slut så hade HIK gått till ledningen, båda målen gjordes av Anton Bergman. Med cirka 20 minuter kvar av matchen gjorde Lukas Helén HIK:s tredje mål och SCR reducerade knappa tio minuter från slutet, men kom alltså inte närmare.På lördagen förlorade HIK mot Hot Lips med 1-3. HIK har nu tio poäng efter nio spelade matcher och avancerar en placering till nionde plats i tabellen.