Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 juni, 2012 - 08:25Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Lennoncitat mot minister Karlström

Ålands näringsminister Fredrik Karlström, Obunden samling, får sig en känga i fredagens nummer av Landsbygdens folk. Det är ledarskribenten och chefredaktören Micke Godtfredsen som reagerat på besparingarna i avbytarsystemet på Åland, en sak som särskilt drabbar mjölkbönderna. Detta samtidigt som näringsministern aviserat stöd för en storsatsning på mjölkproduktion med 1.000 fler kor i landskapet.- På producenthåll förstår vi i alla fall inte vad det är för mening med att först ta brödet ur munnen på en betydande andel av landskapets husdjursproducenter, genom att avveckla deras förutsättningar för att producera, skriver Micke Godtfredsen, och citerar John Lennon: "Who on earth do you think you are? A superstar?"

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »