Publicerad: onsdag, 27 juni, 2012 - 21:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Åland U vann över Kokkola F10

Fotboll: Åland United besegrade på onsdagskvällen Kokkola F10 med 2-1 i Bengtsböle efter att ha vänt ett underläge. Gästerna tog ledningen efter 38 minuter genom Monica Dolinsky. 14 minuter in i den andra halvleken kvitterade Adelina Engman och bara två minuter senare kunde Manya Makoski göra åländskornas segermål. Åland United ligger kvar på andra plats i ligan, nu med 25 poäng. Vanda-laget PK-35 leder med 30 poäng och en match mindre spelad än Åland United. Nästa match spelar Åland United på lördag då NiceFutis från Björneborg kommer på besök till Lemland.