Publicerad: tisdag, 3 juli, 2012 - 21:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK lyckades ta en poäng

Fotboll: IFK Mariehamn lyckades ta en poäng borta mot Honka efter att hemmalagets Sampo Koskinen nickade in en frispark i eget mål i den åttonde övertidsminuten vilket betydde att slutresultatet blev 2-2. Men det var IFK som tog ledningen efter 34 minuter när Petteri Forsell fick en drömträff från 25 meter som gick stolpe in. Sen vände Honka på matchen när Tim Väyrynen gjorde två mål på fyra minuter efter att en kvart av den andra halvleken hade spelats. Sen fick alltså IFK en frispark just utanför Honkas straffområde som Forsell slog och Koskinen nickade in.IFK befäster sin andra plats i tabellen nu med 28 poäng, HJK är i fortsatt ledning två poäng före men med en match mer spelad. Avståndet ner till trean Inter är nu fyra poäng eftersom Åbo-laget förlorade igår. På lördag kommer VPS på besök till Mariehamn i IFK:s nästa match.