Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 13 juli, 2012 - 08:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Serie av inbrott på väg att klaras upp

En rad inbrott i Mariehamn är på väg att klaras upp. Polisen har utrett sju inbrott som utförts i Mariehamn i affärslokaler och bostadsbolag samt i några bilar. Sex av inbrotten har utförts under tiden mars till november i fjol, men ett inbrott är från år 2008. Bland annat har polisen utrett inbrottet i Röda Korsgården. Polisen har genom bland annat teknisk platsundersökning och kriminalpolisarbete inringat en gärningsman som på sannolika skäl kan misstänkas för inbrotten. Mannen var häktad några veckor i december i fjol. Han är i 60-årsåldern och svensk medborgare, och han nekar till anklagelserna. Polisens förundersökning är nu klara och ärendet har skickas till åklagarmyndigheten för åtalsprövning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »