Publicerad: söndag, 22 juli, 2012 - 20:29Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Lätt vinst för SIFFK

Fotboll: SIFFK vann lördagens hemmamatch mot VG-62 med 3-0. Wilhelm Ingves satte 1-0 i den åttonde minuten och det såg ut att bli en promenadseger när bortalaget fick en man utvisad i mitten av första halvlek. Men SIFFK höll inte det fina spel man hade visat upp i början av matchen utan föll tillbaka. Det dröjde till i slutet av andra halvlek innan Wilhelm Ingves fick in sitt andra mål i matchen och satte 2-0. Strax efter fick ytterligare en spelare i VG-62 rött kort och Ted Göstas fastställde slutresultatet 3-0 på frisparken som följde situationen. SIFFK ligger i och med vinsten kvar på tredje plats i division tre på 25 poäng, en poäng bakom ledande Masku. SIFFK spelar sin nästa match borta mot PIF.