Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 5 augusti, 2012 - 17:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Forsell klar för Bursaspor

Fotboll: Sent på lördagskvällen blev det klart att IFK Mariehamns Petteri Forsell säljs till den turkiska toppklubben Bursaspor. IFK och Bursaspor kom överens om övergångssumman och bara Forsell genomgått läkarundersökningen så skriver han på ett flerårigt kontrakt. IFK vill inte gå ut med hur stor övergångssumman är, men det kommer att klarna när bokslutet presenteras. IFK har inte bestämt ännu om Forsell ska ersättas med någon ny spelare, den diskussionen ska klubbdirektör Peter Mattsson ta med tränarna och styrelsen under de närmaste dagarna. Forsell reste till Turkiet på söndagsmorgonen och har gjort sin sista match i IFK för den här gången, troligtvis kommer Forsell till Åland nästa helg när IFK möter Jaro på hemmaplan och då får publiken möjlighet att tacka av honom. FOTO: IFK Mariehamn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »