Publicerad: måndag, 6 augusti, 2012 - 09:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

SIFFK tog tre poäng mot JyTy

Fotboll: SIFFK stärkte sin ställning i toppen i division tre när man i lördags på hemmaplan i Markusböle tvålade till bottenlaget JyTy med 7-0. Jimmy Sundman gjorde första målet redan i första minuten och efter två mål ytterligare fullbordade han ett äkta hat trick i första halvlek. Tre IFK-spelare var med i SIFFK:s startelva, målvakten Ludde Bergström och försvarsspelarna Erik Lundberg och Johannes Nordström. Johannes Nordström spelade på mittfältet och valdes till matchens bästa spelare. SIFFK ligger nu tvåa i tabellen, en poäng efter Masku som i lördags slog den andra konkurrenten i toppen, TPK, med 1-0.