Publicerad: måndag, 6 augusti, 2012 - 21:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK kryssade mot TPS

Fotboll: IFK Mariehamn spelade 1-1 borta mot TPS i Tipsligan och behåller sin tredjeplats i tabellen. Efter sju minuter gav Aleksi Ristola hemmalaget ledningen och Jani Lyyski kvitterade efter 18 min. Med 15 minuter kvar av ordinarie tid fick Lyyski sitt andra gula kort och blev utvisad, och med en man mindre lyckades IFK sedan hålla undan och bärga poängen. Inter gjorde ett litet ryck i tabellen efter seger mot Haka i söndags och leder nu med 38 poäng, sedan följer HJK med 34 poäng, lika många som IFK men med bättre målskillnad. Inkommande lördag spelar IFK på hemmaplan mot nästjumbon Jaro.