Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 11 augusti, 2012 - 18:32Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Fotbollen viktigast för Petteri

Fotbollen är viktigare än pengarna och i IFK har Petteri Forsell trivts så bra den här säsongen att det krävdes en storklubb innan han skrev på för ett annat lag. Det var budskapet när Petteri Forsell var på Åland en sista gång på lördagen för att ta farväl av klubben och supportrarna och flytta till Turkiet och staden Bursa, där han skrivit på ett femårigt kontrakt med Bursaspor. – Det fanns allsvenska lag som ville ha mig, men varför skulle jag lämna IFK för dem, nu när vi kämpar om medalj. Läget var ett annat när ett så stort lag som Bursaspor ville ha mig, sa Petteri Forsell. Vid presskonferensen kunde klubbdirektör Peter Mattsson också berätta att avtalet med Bursaspor innehåller klausuler om att IFK får en högre ersättning om det går bra för Petteri i Turkiet. Fortfarande håller man på övergångssumman, där en första rat nu betalats in till IFK.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »