Publicerad: lördag, 1 september, 2012 - 18:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

ÅU vann mot HJK

Fotboll: Åland United besegrade i lördags HJK med klara 4-1 på WHA inför 311 personer. Åland United tog ledningen i den nionde minuten genom Johanna Björklund, HJK kvitterade minuten senare efter att målvakten Mallori Lofton-Mallachi tappade in ett långskott. Efter ytterligare tio minuter tog åländskorna ledningen efter ett självmål av HJK, och innan den första halvleken var slut ökade Adelina Engman på till 3-1. I den andra halvleken fastställde Manya Makoski slutresultatet. Åland United ligger kvar på andra plats i tabellen eftersom PK-35 vann sin match mot Pallokissat med 1-0. Nästa match spelar Åland United borta mot Honka nästa söndag och den direktsänds här i Ålands Radio.