Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 7 september, 2012 - 13:49Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

"Måste-matcher" i helgen<br>för alla åländska fotbollslag

Det är många "måste-matcher" för åländska fotbollslag den här helgen. I herrarnas division 3 möter SIFFK TPK borta och måste vinna för att ha häng på serieledarna, om de vinner matchen på lördag ligger de 4 poäng efter med 3 matcher kvar att spela. I herrarnas div 4 tar HIK emot TuWe hemma klockan 16:30 på lördag, och HIK måste vinna för att ha en teoretisk hans att förnya kontraktet. Klockan 17:00 spelas det på lördag seriefinal mellan tvåan JIK och serieledande KaaRe i division 5. Även det en viktig match för det åländska laget som måste vinna för att skaffa sig grepp om serien. Och den sista matchen för åländska lag spelas på söndag, då spelar IFK Mariehamns damer match i division 3 och möter Rimbo på WHAs konstgräs. Även IFK måste gå segrande ur striden för att ha chans att komma upp över nedflyttningsstrecket.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »