Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 7 september, 2012 - 14:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Sju åländska herrar tävlar i cykel

Den här helgen får man köra försiktigare än vanligt längs landsvägarna på Åland, anledningen är SFI mästerskapen i tempolopp på cykel. Framförallt är det Hammarlandsvägen som är berörd med hastighetsbegränsningar. Tävlingarna startar på lördag klockan 16 och fortsätter även på söndagen med start klockan 08:30. På lördagen körs tempoloppen i tretton olika klasser med tre stycken ålänningar med i klasserna H50 och H30 som körs över 37,5 kilometer. Bo Jansson tävlar i H50 och Håkan Sjöström och Ronny Haals cyklar i H30. På söndagen kommer det att köras landvägslopp över 92 kilometer. I klassen H50 tävlar Bo Jansson och Stig Orre. I H40 cyklar Lennart Holmström och Dick Söderlund och Ronny Haals tävlar i H30 . Edvard Wendelin representerar Åland i Eliteklassen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »