Publicerad: lördag, 8 september, 2012 - 20:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Fem medaljer för seniorerna i SFI

friidrott:Det började bra även för seniorerna i SFI mästerskapen i friidrott. Mats Boman slog sitt årsbästa när han vann 200 meter på tiden 21,73. Victor Jansson kom in på en tredjeplats med tiden 22,49.I damfinalen på samma distans knep Erika Nordkvist ett brons med tiden 25,32, segraren i damernas 200 meters lopp hade tiden 24,35. Medaljregnet fortsatte över ålänningarna när Lucas Mattsson tog ett brons på 800 meter på tiden 2 min och 62 hundradelar, 0,5 sekunder snabbare än Jesper Mörn som kom fyra.I herrarnas höjdhopp räckte Andreas Henrikssons klarade ingångshöjd på 1,82 till ett silver. Imorgon fortsätter mästerskapen för seniorerna.