Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 september, 2012 - 07:39Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK möter Haka direkt i Ålands Radio

Fotboll: I dag återupptar IFK Mariehamn matchandet i Tipsligan efter landslagsuppehållet. Seriefyran IFK är på väg till Valkeakoski för att möta Haka, och matchen direktsänds här i Ålands Radio med start klockan 18.15. IFK Mariehamn har alla spelare tillgängliga förutom Wilhelm Ingves och siktar på att att ta tre poäng för att fortfarande vara med i kampen om medaljerna. Haka däremot finns i andra änden av tabellen och anställde nyligen Juha Malinen som tränare för att försöka få ordning på spelet. Haka har förlorat de fyra senaste matcherna, och den senaste vinsten kom i mitten av juli mot MyPa på hemmaplan. Det betyder att Haka på de åtta senaste matcherna har förlorat sju och spelat en oavgjord.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »