Publicerad: lördag, 20 oktober, 2012 - 19:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

NGD föll i hemmapremiären

Innebandy: BK NGD förlorade lördagens hemmapremiär i dividion 2. NGD förlorade med 1-4 mot gästande SBS Wirmo. Erica Öström reducerade till 1-2 i upptakten av den andra perioden. Glädjen blev dock kortvarig eftersom gästerna utökade ledningen tre minuter senare och definitivt stängde matchen med 4-1-målet i inledningen av den tredje perioden. Kvällens andra match slutade med seger för BK NGD. Åländskorna besegrade KaPa-65 med 4-1. NGD har nu två segrar och två förluster efter fyra spelade matcher.