Publicerad: lördag, 1 december, 2012 - 18:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

NGD förlorade jämn match

Innebandy: Redan 27 sekunder in i matchen gjorde serieledarna FC Turku mål mot hemmalaget NGD i damernas division 2. Men efter chockstarten repade sig NGD och i den elfte minuten slog Susanna Holmström in 1-1. FC Turku gjorde mål igen bara två minuter senare och tog återigen ledningen i matchen. NGD repade sig igen och Charlotta Bäcksbacka satte kvitteringen till 2-2 för NGD, ett resultat som stod sig in i periodpaus. Andra perioden bjöd på chanser åt båda lagen, men det enda målet kom från FC Turku med bara minuten kvar. I sista perioden utökade Turku ledningen, och matchen slutade till slut 5-2. Lagkapten Mikaela Lindholm om taktiken inför matchen: