Publicerad: lördag, 12 januari, 2013 - 19:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Seger till slut för Våsc

Innebandy: Våsc mötte TVV hemma i Baltichallen under lördagseftermiddagen. Våsc lyckades till slut vinna matchen med 2-1 efter att ha legat under tills det var fyra minuter kvar av matchen, då laget vände och vann. Matchens första mål gjordes av TVV i den andra perioden. Våsc:s målvakt Johan deMander gjorde ett utkast som gick rakt till en motståndarspelare som enkelt satte 1-0. Våsc hann spela hela nio minuter i nummerärt överläge innan Jonny Snällström med bara några matchminuter kvar lyckades att sätta kvitteringsmålet under ännu en utvisning som drabbat TVV. Det avgörande målet gjorde Markus Karlsson bara någon minut senare. Andreas Jansson gjorde idag comeback efter att ha varit skadad under hösten, han tycker så här om formen: