Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 31 januari, 2013 - 10:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Ny konkurrens om matkassen

Nu ökar konkurrensen om kunder som vill ha färdigt planerade matkassar. För drygt ett år sedan började ett företag i riket, "Mat till fyra", marknadsföra matkassar på Åland. I samarbete med Citylivs och budbil säljer de kassar som innehåller recept och ingredienser för en veckas mat. Senaste höst lanserades "Pappas matkasse" som levererar färdig mat från Sverige till kunder på Åland. Och nu ger sig också Mathishallen in i konkurrensen. -Mathiskassen innehåller recept och råvaror för veckan, säger butikschef Anders Karlsson. Han tror kunderna främst är stressade människor som vill ha hjälp med vardagsmaten men hoppas kassen kan locka också andra som vill pröva på nya recept. Hur många kunder man har avslöjar han inte men "Mat till fyra" uppger att man har ett tiotal kunder på Åland.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »