Publicerad: lördag, 2 februari, 2013 - 18:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

ÅU fick stryk mot Tyresö

Fotboll: Det blev en tuff start i ÅU:s träningsmatch borta mot Tyresö idag. I halvtid stod det 3-0 till Tyresö.1-0 kom efter 21 minuter och efter det gjorde ÅU självmål, ett inlägg studsade via en ÅU-försvare och målvakt. Tredje målet gjorde Caroline Seger. Efter halvtid reducerade ÅU i den 48:e matchminuten till 1-3 genom Monica Dolinsky. I andra halvlek hade Åland United även tre ribbträffar, Maiju Ruotsalainen nickade i ribban, Adelina Engman sköt i ribban och Jaana Lyytikäinen hade ett inlägg som också tog i ribban. Närmare än 1-3 kom aldrig ÅU då Tyresö gjorde 4-1 i den 72:a matchminuten, ett resultat som stod sig till slutsignal. Assisterande tränare Mikael Virta om matchen: