Publicerad: lördag, 2 februari, 2013 - 18:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

En ålänning på pallen och tre utanför

Skidsport: I de individuella tävlingarna i helgens FSS-mästerskapen i Ekenäs lyckades Stig Orre med att bärga ett silver. Stig Orre som skidar i H 55 (5 km) kom i mål på tiden 14,55,7 endast 53 sekunder efter ettan. Per-Erik Lindholm tävlade i samma klass och slutade 5:a. Både pappa Lennart Holmström och sonen Isac Holmström slutade precis utanför pallen i dagens tävlingar. Lennart Holmström skidade i H 45 (5 km) och skidade in på tiden 14,07,08 vilket var 1,19,1 minuter efter ettan. I samma klass slutade Bo-Erik Söderlund 12:a. Isac blev alltså 4:a i dagens tävlingar, när han skidade 10 km på tiden 27,12,7 i klassen H 18. Jenny Fellman som bytt klubb till Lovisa Tor kom även hon precis utanför pallplats i D 16. Dagens distans var 5 kilometer, Jenny gick i mål på tiden 15,11,8 och var 27,6 sekunder efter segraren. Jenny om dagens tävling: