Publicerad: söndag, 3 februari, 2013 - 22:11Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

IFK förlorade trots chanser

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade i Eckeröhallen på söndagskvällen sin andra ligacupmatch, denna gång mot FC Honka. IFK tog ledningen med 1-0 i den sjätte minuten genom Roger Thompson. Efter det tog Honka över, kvitterade i den 13:e minuten och gjorde strax innan halvtid 2-1. I andra halvlek dröjde det till 84:e minuten innan Honka återigen gjorde mål. Mathias Wiklöf gjorde matchens sista mål på stopptid och reducerade till 2-3. HJK och MyPa spelar i samma grupp i ligacupen och möttes tidigare under dagen. Där slutade det 2-0 till HJK som leder gruppen på sex poäng. Honka och MyPa har fyra poäng var, och IFK ligger sist med noll poäng.