Publicerad: tisdag, 12 mars, 2013 - 10:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Lyytikäinen målgörare på Cypern

Fotboll: Åland Uniteds Jaana Lyytikäinen gjorde ett av målen när Finland i går kväll förlorade sista gruppspelsmatchen i Cypernturneringen. Schweiz vann med 3-2. Schweiziskorna tog ledningen redan i första minuten, men efter 17 minuter kvitterade Finland. Det var Jaana Lyytikäinen som nickade in en hörna. Därefter tog Finland ledningen, men det höll inte, Schweiz kvitterade och slog så in segermålet, 3-2, i den 60:e minuten. Jaana Lyytikäinen var med i startelvan men byttes ut i den 64:e minuten. Åland Uniteds Tiina Saario kom in med en kvart kvar av matchen, medan Adelina Engman satt på bänken hela matchen. I en placeringsmatch ska Finland nu möta antingen Sydkorea eller Irland.