Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 24 mars, 2013 - 14:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Adrienne Marie lämnar Åland

Volleyboll: Adrienne Marie lämnar Åland och jobbet som förbundstränare. - Jag kommer att jobba i Falköping på Riksidrottsgymnasiet i volleyboll. Där får jag möjlighet att arbeta med både inomhus- volleyboll och beachvolley och jag kommer också att få möjlighet att assistera juniorlandslagens tränare, kommenterar Adrienne Marie via ett pressmeddelande. - Det är väldigt tråkigt att Adrienne inte fortsätter med oss. Sedan hon kom, hösten 2010, har den åländska volleybollen utvecklats oerhört. Samtidigt har vi förståelse för att det nya erbjudandet var svårt att motstå, säger förbundets avgående ordförande Terese Flöjt i samma pressmeddelande. Vid förbundets årsmöte valdes Sophie Sanders enhälligt till ny ordförande. Vem som ersätter Adrienne Marie är änu oklart.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »