Publicerad: lördag, 20 april, 2013 - 13:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

SIFFK vann premiären

Fotboll: SIFFK vann seriepremiären i division 3 mot FC Boda med 5-2 i Eckeröhallen. Boda tog ledningen efter 26 minuter på straff. SIFFK kvitterade drygt fem minuter senare genom Robin Cederroos, men Boda tog ledningen igen minuten senare. Innan den första halvleken var slut hade ändå SIFFK gått till ledningen efter mål av Jeremiah Helén och Jimmy Sundman. Med dryga tio minuter kvar av matchen satte Amos Ekhalie en straff och på stopptid fastställde Jakob Fagerholm slutresultatet. Före det hade SIFFK missat två straffar.Lyssna till lagkaptenen Samuel Fagerholm nedan.