Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 3 maj, 2013 - 14:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

ÅU har chans att rycka i toppen

Fotboll: Serieledarna Åland United har chans att rycka i tabelltoppen i damernas liga i helgen. Ikväll möts tvåan PK-35 och trean Honka i en match som spelas i Esbo. Åland United som toppar ligan tre poäng före de två rivalerna reser till Karleby för att möta tabelljumbon GBK på lördagen. GBK har ännu bara en poäng på de sex första matcherna, men tränare Gary Willimas är inte villig att underskatta motståndet. - GBK skapar chanser och gör mål i nästan varje match, även mot topplagen, men förhoppningsvis öppnar deras attacker upp spelet och ger oss mer ytor att jobba på, säger Gary Williams som reser till Karleby med en nästintill skadefritrupp. Endast Maiju Ruotsalainen stannar på Åland för rehabilitering.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »