Publicerad: söndag, 30 juni, 2013 - 21:31Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

IFK förlorade igen

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade i Tipsligan igen när hemmalaget MyPa vann med 3-1 i Kouvula. Men det började bra för IFK, redan efter två minuter gjorde Diego Assis 1-0. Den ledningen stod sig till minut 39 när Xevdet Gela kunde kvittera för MyPa. Bara minuten senare gav förre IFK-spelaren Sasha Anttilainen hemmalaget ledningen och det sista målet gjorde Olijade Williams på tilläggstid i den andra halvleken. Trots förlusten ligger IFK kvar på femte plats med 24 poäng, men avståndet till ledande Honka är nu hela nio poäng. Nästa match i ligan spelar IFK hemma mot Jaro inkommande söndag, före det ska laget till Azerbadjzjan för att möta Inter Baku i den första kvalmatchen till Europa League.