Publicerad: söndag, 27 oktober, 2013 - 17:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

IFK hockey vann över Östervåla

Ishockey: IFK Mariehamn vann över Östervåla med 5-3 i division 4 i Islandia på söndagen. IFK gjorde samtliga sina mål i den andra perioden, men det var gästerna som började bäst och gick till den första periodvilan med en 2-0-ledning. Efter en dryg minut i den andra perioden öppnade Jim Manselin med att reducera, sen kvitterade Alexander Grundström, Robin Englund gav IFK ledningen och Dominic Ingström ökade på med två mål. I början av tredje perioden reducerade Östervåla, men sen blev det inte några fler mål.IFK är nu det enda obesegrade laget och har full pott, tolv poäng efter fyra matcher. Roslagen HC har lika många poäng, men en match mer spelad.