Publicerad: måndag, 6 augusti, 2018 - 10:51Uppdaterad: måndag, 6 augusti, 2018 - 14:02
  • För andra gången i årets liga stod IFK som förlorare mot FC Inter. Arkivfoto.

IFK föll mot FC Inter

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade lördagens ligamatch i Åbo. Tre ribbträffar av IFK och tre mål av Benjamin Källman gjorde att FC Inter stod som segrare med 3-0.

Robin Sid, Aleksei Kangaskolkka och Keaton Isaksson prickade alla ribban under den första halvleken för IFK, men bollen ville inte in i mål. Det blev istället Benjamin Källmans kväll. Redan i den femte minuten stötte han in ledningsmålet. 2-0 petade han in efter knappa timmens spel och 3-0 kom i den 86:e minuten.

Trots förlusten behåller IFK tiondeplatsen i ligan, två poäng före både TPS och PS Kemi som båda har en match mer spelad.