Publicerad: lördag, 11 januari, 2014 - 19:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:07

IFK föll borta mot Ormsta

Ishockey: IFK Mariehamn inledde på lördagen spelet i Allfyran. Det blev förlust för IFK som föll borta mot Ormsta med 3-7. Robin Englund gav IFK ledningen i den första perioden som slutade 2-2 efter att Marcus Englund satt kvitteringen i mitten av densamma. I den andra perioden drog gästerna iväg i målprotokollet innan Otto Silfver satte 3-5 i mitten av perioden. IFK gjorde inga fler mål men målvakten Christoffer Holmström tvingades släppa in ytterligare två puckar i en match där IFK vann skotten med 42-32.